Abidal : “Perceptimi im ishte se shumë futbollistë të Barcelonës nuk donin të punonin më me Vallverde pasi nuk ishin të kënaqur…”

Messi :”Çdokush duhet të mbajë përgjegjësi për fjalët që thotë dhe vendimet që merr sipas rolit që mban. Ne futbollistët kur ishim dobët e pranuam të parët… Kur ai (Abidal) flet për lojtarët, duhet të bëjë emra, ndryshe na hedh baltë të gjithëve”