Trajneri i The Gunners ka deklaruar se lojtarët e tij i kanë praktikuar të gjitha ato gjëra që i kanë bërë në stërvitje dhe është shumë i lumtur me këtë gjë.

Nuk jam i lumtur me humbjen pasi nuk e merituam.
Lojtarët i praktikuan të gjitha ato gjëra që i kemi bërë në stërvitje edhe jam i lumtur për këtë gjë”.