Tranjeri i interit Antonio Conte është prononcuar në prag ndeshjes kundë Atalantes.

“Do të jetë e rëndësishme të fitojm, sepse ne po luajmë me një ekip të shkëlqyer aktualisht me formën më të mirë në kampionat,” tha Conte në një konferencë për shtyp. “Ata vazhdojnë të rriten dhe janë shumë më të fortë se sa ishin vitin e kaluar.
“Unë pres një lojë intensive dhe fizike, të luajtur me intensitet të lartë nga të dy palët,” tha ai. “
“Ne duhet të fitojmë nesër, dhe nuk do të jetë e lehtë. Ata duan të bëjnë të njëjtën gjë. Duhet të luajmë një lojë të shkëlqyeshme, sepse ata me të vërtetë do të na provojnë. E gjitha varet nga ne. “