Depay nisi sezonin me mjaft entuziasem por fati i tij i keq e detyroi te nderpriste futbollin deri ne fund te sezonin per shkak se keputi ligamentin.
Po lyon i shpreh besim lojtarit dhe pse nuk luan deri ne fund te sezonit atij i eshte ofruar rinovimin nga ekipi i tij pasi kontrata ekzistuese i perfundon ne 2021, dhe disa klube europiane jan te interesuara per sherbimet e tij.