Mbrojtësi Shqiptarë Frederik Veseli është transferuar në France në limitet e merkatos së janarit.

Ai është transferuar tek Ekipi i Le Mans i cili aderon në kategorinë e dyte.
Me anë të një postimi në twitter klubi i Empolit ka njoftuar huazimin e Veselit tek ekipi i Le Mans me të drejtë blerje në fund të sezonit.

Detajet dhe shuma e transferimit akoma nuk është bërë e ditur.