Familja e Schumacher po nuk tregojn mbi gjendjen e tij dhe refuzojnë të flasin për mediat.Por lajme të mira vijnë nga mjeku i cili po merret me të i cili konfirmon se gjendja e Schumacher po vjen drejt normalizimit, por thote qe kura dhe terapia e tij do të zgjas deri në tre vjet.