Ndeshja miqësore e Italisë me Gjermaninë do të vazhdojë më 31 mars në Nuremberg, por pas dyerve të mbyllura, njoftoi Federata Gjermane.

Azzurri janë vendosur të luajnë dy miqësore kundër Anglisë në Wembley në 27 Mars dhe në Gjermani më 31 Mars.

Për shkak të shpërthimit të Coronavirus që po përhapet me shpejtësi në të gjithë botën, është bërë e ditur se loja Gjermani-Itali do të luhet pas dyerve të mbyllura.