Tranjeri i Manchester Cityt Pep Guardiola thotë se do të preferonte që ndeshjet të shtyheshin sesa të luheshin pas dyerve të mbyllura.

Duke parë ndeshjet në të gjithë Evropën të luajtura në stadiume boshe, Guardiola mendon se është vetëm çështje kohe para se të preket Premier League.

Menaxheri i qytetit tha që ai do të udhëzohet nga autoritetet e lojës për mënyrën se si duhen luajtur lojërat por preferenca e tij do të ishte shtyrja.

“A funksionon futbolli pa spektatorë?” tha ai.

“Nëse njerëzit nuk mund të vijnë, nuk ka kuptim. Ne do të ndjekim atë që duhet të bëjmë, por unë nuk do të doja ta bëja pa njerëzit”.

Një numër i ndeshjeve evropiane këtë javë janë caktuar të luhen pas dyerve të mbyllura, përfshirë Valencia kundër Atalanta në Champions League të Martën, Paris St-Germain – Borussia Dortmund të Mërkurën dhe të enjten në ndeshjet e Europa League që përfshijnë Manchester United dhe Wolves.