Manchester City ka korrur shumë suksese nën Pep Guardiola, por menaxheri mendon se skuadrës i duhet të fitojë Ligën e Kampionëve.

“Fitimi i një mënyre të caktuar është ajo që ju ndihmon të fitoni titujt,” tha ai përpara takimit të së dielës në Premier League me Tottenham.

“Ne besojmë se mund të luajmë në atë mënyrë. Por do ta shohim në fund. Sigurisht, këtu do të gjykohemi jo për mënyrën e caktuar [ne luajmë] por për titujt që fitojmë.

“Kjo është e vërteta. Ishtë po aq e thjeshtë. Ne besojmë në këtë mënyrë. Sezoni i kaluar ishte një sezon i jashtëzakonshëm për ne dhe njerëzit thonë,” po, por ju nuk e fituat Champions League “. Kjo është arsyeja pse unë do të gjykohet – nëse nuk e fitojmë Ligën e Kampionëve do të jetë një dështim në periudhën time këtu në Manchester. E di këtë. “