Gjatë fitores së Saint-Etienne, Mbappe vendosi Icardi deri në dy nga tre golat e tij ndërsa shënoi edhe një nga të vetët.

“Marrëdhënia ime me Mbappe është e lehtë,” i tha Icardi RMC.

“Vizioni i tij i lojës na bën të kuptojmë njëri-tjetrin aq mirë në fushë. Ka shumë pak lojtarë si ai. Nëse ai qëndron i përqendruar në karrierën e tij, ai do të bëhet më i miri në botë.”

“Ai arriti në dhomën e zhveshjes pa bërë zhurmë dhe ai jep gjithçka për këtë fanellë”, tha Mbappe për Icardi.

“Ai është një lojtar i shkëlqyeshëm dhe një person interesant”.