Iglit Tare dhe Lazio futen seriozisht në garë për transferuar Vedat Muriqin.

Drejtori sportive i Lazios Igli Tare vazhdon që të këtë simpati dhe dëshirë për të transferuar lojtarët Shqiptarë tek Ekipi i Lazios.

Sipas mediave Turke prane klubit të Fenerbaces  shprehen se Lazio synon që të transferoje Vedat Muriqin në merkaton e verës.Vlera e kartonit të Muriqit ësht rritur goxha duke arritur vleren e 35 milionë eurosh dhe  vetem nese klubi Italian do arrijë të futët në Champions mund të arrijë të mbulojë këtë shifër.

Për Muriqin kan shprehur interesim dhe skuadrat e mëdha Angleze, si Manchester United dhe Tottenham.