Sipas aludimeve te mediave Italiane pritet qe juventusi te arrije nje marrveshje me lojtarin dhe Barcelonen.

Behet fjale per portierin Gjerman te Barcelones, Ter Stegen i cili para disa ditesh konfirmoi qe dhe mund te largohet nga Barcelone, menjeher ekipi Italian eshte hedhur ne sulm sepse shihet qe portieri Wojciech Szczesny nuk eshte ne lartesin e duhur per ekipin e Juventusit.

Ter Stegen ka edhe 2 vite kontrate ne klubin katalanas dhe keto te fundit jan te kenaqur me sherbimet e Gjermanit, por nje nevoje per ndryshim ambienti mund te beje te mundur kalimin ne Torini ku do ti ofrohet nje page te majme qe te josh kalimin.