Tranjeri i Chelsea Frank Lampard pritet që të jetë pa N’Golo Kante për tre javë, ndërsa asnjë afat kohor nuk po vendoset për shërimin e Christian Pulisic nga lëndimi.

Tranjeri i Bluve ka thënë përpara takimit me Tottenham të Shtunën: “N’Golo nuk është i aftë, ka pesuar dëmtim të muskujve. Ngjashëm me Arsenalin. Shpresojmë tre javë.

“Pulisiç nuk është i aftë, nuk ka datë të saktë. Një dëmtim i vështirë.

Ruben është në skuadër. Jo i përshtatshëm për të filluar, por në skuadër.

“Andreas shkoi për të marrë një maskë dhe është trajnuar me të. Në dispozicion për zgjedhje.

“Tammy ka trajnuar dy ditët e fundit. Ndoshta 70%. Ai është në skuadër ”.