Kurzawa është pjesë e PSG-së, dhe raportohet se ka refuzuar kalimin tek klubi Italian i interit.

Duket se ai nuk gjen me vend në formacion ku ka bërë 1 paraqitje në 10 ndeshjet e fundit.

Mbrojtësi kërkon transferimin ne Premier League dhe jo ne Seria A kjo ka qënë arsyeja që ka shtyr në refuzimin e tij.

Mediat Franceze raportojnë se Interi ka bërë gati një ofertë të dytë për mbrojtësin.