Nëna 65-vjeçare e Cristiano Ronaldo është dërguar në spital pasi pësoi një goditje në tru.

Nëna-e katër fëmijëve Dolores Aveiro thuhet se është pranuar në Spitalin Dr Nelio Mendonca në ishullin e saj të lindjes Madeira menjëherë pas orës 5 të mëngjesit të së martës.

Mediat lokale thonë se ajo është “e vetëdijshme dhe e qëndrueshme”.

Një raport lokal thotë se ajo ka pësuar një goditje ishemike, e shkaktuar nga një mpiksje gjaku që bllokon ose fut një enë gjaku në tru – lloji më i zakonshëm i goditjes.

Nuk ka asnjë koment zyrtar nga spitali.

Ajo do të nënshtrohet testeve të reja brenda orëve të ardhshme për të përcaktuar gjendjen e saj shëndetësore.

Në fillim të vitit të kaluar, Dolores zbuloi se ajo ishte “duke luftuar për jetën e saj” pas një drame të re të kancerit.

Ajo mundi kancerin e gjirit pasi u diagnostikua me sëmundjen në 2007.

Por në shkurt të vitit të kaluar përpara një udhëtimi në Itali për të festuar ditëlindjen e 35-të të djalit të saj, ajo pranoi në probleme të reja shëndetësore.

Ajo i tha një televizioni Portugez në një intervistë: “Unë u operova me një gji tjetër në Madrid, kam pasur radioterapi dhe tani po luftoj për jetën time.”