Drejtuesit e Manchester United nuk jan të kenaqur me performancen e tranjerit te tyre aktual Ole Gunnar Solskjær.

Pas largimit nga ekipi i Tottenham Pochettino ender nuk ka gjetur nje ekip per ta drejtuar. Akorduar mediave kryesore Britanike ai do të jete tranjeri pasues i Solkjaer nese ky i fundit nuk arrin objektin “Champions”.

Argjentinasi duket tranjeri ideal per te drejtuar United, pasi dhe pse nuk arriti te merrte trofe me Tottenham ai e ngriti ne nje nivel teper te larte dhe konkurrues ne kampionatin Anglez.