Arturo Vidal do të qëndrojë i vendosur në Barcelonë pas shkarkimit të menaxherit Ernesto Valverde sipas një raporti në edicionin e sotëm të shtypur të Tuttosport.

Vidal ishte dëshpëruar dhe donte të linte Barcelonën pershkak të marrëdhënies së dobëta me Valverde kuptohet se ishte një faktor në atë dëshpërim por tani Valverde është larguar dhe Vidal do të qëndrojë me kampionët e Spanjës.