Messi ka bërë një reagim në faqen e tij në facebook pas largimit të Ernesto Valverdes si tranjers i ekipit të Barcelonës.

“Faleminderit për gjithçka, trajner. Jam i sigurt që do të kesh sukses kudo që të shkosh, pasi jeni një profesionist i shkëlqyer, dhe jeni njeri i jashtëzakonshëm. Paq fat dhe të përqafoj”, deklaroi ai në facebook.