“Ky është një nder i madh. Arsenal është një nga klubet më të mëdha në botë. Ne duhet të jemi konkurrues për trofetë më të mirë në lojë dhe kjo është bërë shumë e qartë për mua në diskutimet e mia me Stan & Josh Kroenke dhe njerëzit aktual në klub.

“Ne të gjithë e dimë se ka shumë punë që duhet bërë për ta arritur atë, por jam i sigurt që do ta bëjmë. Unë jam realist sa të di që nuk do të ndodhë brenda natës, por skuadra aktuale ka shumë talent dhe ekziston një grup i madh i lojtarëve të rinj që vijnë nga akademia.

“Detyra ime e parë do të jetë të njoh lojtarët më të mirë dhe ti bëjë ata të luajnë llojin e lojës së shpejtë, me futboll sulmues ashtu çfarë përkrahësit e Arsenal në të gjithë botën dëshirojnë të shohin.”