Milan gjen akordin me Sevilian duke transferuar mbrojtësin Simon Kjær  zyrtarisht në Milano.

Nëpërmjet Twitterit Milani zyratroi blerjen .Mbrojtësi Danez ka firmosur kontratë 6 mujore .Nësë Kjær  do dëshmojë aftësi të lartë dhe do bind drejtuesit e Milanit atëhere do bleje kartonin e futbollistit që e ka në zotërim Sevillia.

Mbrojtësi Danez ka luajtur për disa ekipe ne Itali ku spikasin Roma dhe Palermo.