Pronarët e Milanit, Elliott Management, kanë marrë një vendim mahnitës për të shkarkuar Zvonomir Boban në dritën e intervistës që ai bëri gjatë fundjavës.

Javët e fundit, Ralf Rangnick është lidhur shumë me AC Milan, me raporte që sugjerojnë se ai mund të merrte një rol si drejtor sportiv ashtu edhe menaxher.

Pasi Paolo Maldini i kishte mohuar raportet duke pretenduar se ai nuk është figura e duhur për Milanin, Boban e pati fjalën e tij për situatën, duke goditur te CEO Ivan Gazidis duke deklaruar se ishte lojtari i Arsenalit shkoi pas shpine kur filloi kontakte me menaxherin gjerman .

Fjalët nuk kanë zbritur mirë me pronarët e klubit Elliott Management edhe pse, dhe siç raporton , do të ketë një takim në orët e ardhshme në lidhje me të ardhmen e Kroatit.

Pritet që kuqezinjtë menjëherë të shkarkojne Boban pasi 12 muajsh në rolin e tij.