Murinho e ka pasur gjithmone deshire te kete nen urdherat e tij mbrojtesin Raphael Varane.

Tottenham ka bere gati shifren prej 80milion euro per te bere oferte per mbrojtesin e Realit.

Ne kohen qe Murinho drejtonte ekipin e Manchester United ne media perflitej qe deshira kryesore e Murinho-s ishte Varane megjithate nuk arriti ta kishte nen urdherat e tij ne ekipin e manchesterit.

Sipas një raporti të mediumit El Desmarque, Jose Mourinho është një admirues afatgjatë i francezit dhe ka udhëzuar Spurs të provojnë një marrëveshje.
Megjithate duket si nje deshire pothuajse e parealizueshme pasi Zidane dhe Reali e kan gjithmone ne planet kryesore Varane dhe eshte partner prej vitesh ne mborjtje bashke me Sergio Ramos.