Skuadra e Napolit është hedhur në sulm për merkaton e janarit.

Ekipi i Gatusso ka një seri dëmtimesh dhe pikërisht në repartin e mbrojtjes.Të ndodhur në këtë situatë drejtuesit napolitan kan vendosur që hysajn mos ta shesin të paktën në merkaton e janarit.

Edhe 2 mbrojtësit e tjer jan në fazë rikuperimi , Malcuit dhe Ghulam.
Napoli i detyruar ka vendosur veton per mos shitjen e mborjtesit Shqiptarë.