Derby D’Italia e shtyrë mes Juventusit dhe Interit mund të zhvillohet këtë të dielë në vend të hënës sipas një raporti në edicionin e shtypur të gazetës me qendër në Milano Gazzetta dello Sport.

Ndeshja mes dy rivalëve të shkëlqyeshëm duhej të zhvillohej këtë fundjavë të kaluar por ishte një nga disa ndeshjet që u shty nga Lega Serie A si rezultat i drejtpërdrejtë i situatës në vazhdim të Coronavirus në Itali.

Megjithëse nuk u konfirmua zyrtarisht, u duk se loja ishte rirregulluar të zhvillohej më 9 mars në stadiumin Allianz në Torino, një ditë pasi kufizimet e qeverisë për mbledhjet publike në shkallë të gjerë duhej të kishin përfunduar.

Sidoqoftë, tani po shikohet gjithnjë e më shumë e mundshme që të gjitha ndeshjet për të ardhmen e parashikueshme do të luhen me dyer të mbyllura, kështu që do të thotë se loja mund të luhet të Dielën në vend që të mbajë jashtë deri të hënën pasi kushtet do të jenë saktësisht të njëjtat.