Zlatan Ibrahimovic zyrtarisht është rikthyer tek gjiganti italian Milan.

Sipas Burimeve zyrtare Ibrahimovic ka nenshkruar nje kontrate 6 mujore me te drejte rinovimi dhe per nje vit me pagë 3.5MLN euro nese rinovon dhe per nje vit me pagë 5MLN euro.

Pas zyrtarizimit Ibrahimovic tha edhe fjalet e para per mediat:
“Po kthehem te klubi që respektoj jashtëzakonisht dhe te një qytet që e dua”
“Do perpiqemi bashke me shoket e skuadres per te arritur objektivat , do te bejm maksimumin.”