Në një interviste Mino Raiola shpreher per vështirsitë që po kalon Paul Pogba në klubin e Manchesterit.

Dihet tashmë qe Pogba po kalon një sezon jo të mire ne Angli , shumë larg asaj që ishim mesuar ta shikonim tek Juventus si një kampion bote.

“Nuk do ta dërgoja askënd më atje (te Manchester Unitedi). Ata do ta kishin rrënuar edhe Maradonan, Pelen e Maldinin.

“Paul (Pogba) ka nevojë për një skuadër dhe një klub si Juventusi në të cilin ka luajtur”, ka deklaruar Raiola për La Repubblica.