Fondacioni Real Madrid ka vendosur të shtyjë lojën e bamirësisë Corazon Classic Match 2020 kunder Portos.

Real Madrid Leyendas do të merrte në skuadër FC Porto Vintage në Estadio Santiago Bernabeu më 29 Mars.

Por në përputhje me masat e marra për të luftuar Coronavirus nga Komuniteti i Madridit, të gjitha aktivitetet janë pezulluar në qendrat sportive, shkolla, spitale dhe qendra të tjera në të gjithë qytetin.

Duke qenë se ishte një ndeshje bamirësie, loja pas dyerve të mbyllura ka pak kuptim për atë klub, i cili tani do të kërkojë një datë të re pasi të jenë lehtësuar masat parandaluese.