Karim Benzema eshte sulmues i rëndësishem i Real Madridit.

Pas ikjes se Ronaldos stafi i Realit nuk deshiron të largojë më lojtarë, kshuqë kan nisur bisedimet për zgjatjen e kontratës me Benzema.
Në spanjë e bëjn fakt të kryer rinovimin e Bezemas edhe për dy vite tek Reali .Sulmuesi Francez është 32 vjec dhe kontrata e mëparshme i skandonte në 2021, kshuqë kontrata e re do i skadoje në 2023 kur ai të jete 35 vjec dhe do ta mbyllë karrieren tek Ekipi galaktik.