Real Madrid vazhdon kontestimin për gjyqtarin e ndeshjes Hernandez.Ndërkohe dhe Varane reagoi pas ndeshjes duke postuar foton me ndërhyjen e ashpër qe pesoi dhe kerkonte ndërhyrjen e VAR-it.Reali pretendon se gjyqtari Hernandez nuk është konsultuar me VAR-in dhe tani i ka kerkuar La Liges biseden midis dhomës se VAR-it dhe gjyqtarit të ndeshjes Hernandez dhe diskutimin midis tyre nese ka ndodhur apo eshte lene gjithçka mënjeane.