Megjithse në fund te eleminatoreve si Shqipëria dhe Kosova patën rezultate negative kjo gje nuk ka ndikuar ne renditjen e Fifa-s e cila për të dy ekipet qëndron e njëjte.
Shqipëria renditet e 66-ta,ndersa Kosova mbetet në vendin e 115-të për këtë , kujtojmë se FIFA bën publike cdo muaj renditjen.
Pësa i përket renditjet e ekipeve të medha nuk ndryshon renditja ku e para udhëheq Belgjika, e cila ndiqet nga Franca dhe pasohet nga Brazili,Angia dhe Uruguaj.