Cristiano Ronaldo nuk ndalet edhe ne itali duke vendosur rekorde, ashtu sic jemi mësuar ta shikojmë të shënoje gola ne menyrë të jashtzankonshme kesaj here bere nje gole me nje kercim të lartë si një lojtar basketbolli duke vendosur një rekord. Kërcimi i Ronaldos në ndeshjen e mbremshme ishte 2.55M dhe ky është një rekord apsolut .