ZYRTAR: Seria A vendos që të mos pezullojë sezonin tani për tani pasi Juve-Inter do të luajë sonte!

Pasi Ministri i Sportit i kërkoi Federatës Italiane të ndalonte Serinë A me efekt të NDIKUAR për shkak të emergjencës së Coronavirus, Seria A vendosi të mos pezullojë sezonin tani.

Seria A sot:

  1. Ndeshja mes Parma dhe Spal vonuar.
  2. Flasim për pezullimin e të gjitha ndeshjeve të sotme.
  3. Flasim për të pezullimine të gjithë ligës.
  4. Vendimi për të luajtur Parma dhe Spal.
  5. Të gjitha ndeshjet që do të luhen sot.