Thashethemet e fundit për shkembim te mundshem midis Pogba dhe Toni kroos jan forcuar me shume pas aludimeve ne mediat sociale , ku flitet se Pogba publikoi nje foto te stemes se Real Madridit.

Djajte e kuq kan pasur mardhenie me disa mesfushore Gjerman, dhe duket se duan serish nje te tille per te rinisur ngritjen e ekipit.

Një marrëveshje nuk ka gjasa të përfundojë në janar, megjithëse, Pogba pritet të jetë jashtë fushës për deri në katër javë me një dëm tim të këmbës.