UEFA po konsideron pezullimin e Champions League dhe Europa League pas përfundimit të 16 lidhjeve të fundit.

Lajmi u zbulua në Radio Catalunya nga gazetari Mirko Calemme.

Përhapja e koronavirusit ka ndikuar ndjeshëm në disa gara evropiane pasi Serie A tashmë është pezulluar deri më 3 prill, me La Liga ka të ngjarë të luhet pas dyerve të mbyllura.

Tani ka pasur më shumë se 10,000 te infektuar të konfirmuara në Evropë.