Përkundër problemit të dukshëm të Real Madrid me shënimin e golave, Zinedine Zidane nuk e ndjen se duhet të nënshkruajnë një sulmues tjetër. Los Blancos ka shënuar vetëm një gol në tre ndeshjet e tyre të fundit dhe tërhoqi një tjetër bosh pa shënuar asnjë kundër Athletic Club natën e së Dielës. “Si gjithmonë, kur luajmë një lojë të mirë si sonte dhe kemi shanse [për të shënuar], unë jam i mërzitur për lojtarët,” tha Zidane. “Për përpjekjen që ne vendosëm, jemi të mërzitur që nuk kemi shënuar shanset që kemi pasur. “Nëse keni shanse, duhet t’i realizoni ato, dhe ne kemi pasur shumë shansa në tre ndeshjet e fundit dhe shumë pak gola. “Nuk është fat i keq ose [mungesë] bindjeje – gjëja e rëndësishme është krijimi i shanseve.