Zidan shprehet pa asnje dyshim që tranjeri më i mirë në botë është Pep Guardiola.

Dueli midis tyre do të jëtë nesër për 1/8 në Champions League.

“Guardiola është trajneri më i mirë në botë, e ka treguar gjithmonë. Por ndeshen Real Madridit dhe Manchester City, jo Zidane dhe Guardiola. Mund ta etiketoni si të doni këtë përballje: një klasike ose një derbi… për mua është vetë, një ndeshje e madhe”.“E kemi parë çfarë aftësish ka treguar te Barcelona, Bayern dhe tani te Manchester City. Disa mendojnë se ka trajnerë të tjerë më të mirë, por për mua ai është më i miri”, ësht shprehur  Zidane.