Si rezultat i kufizimeve të udhëtimit midis Spanjës dhe Italisë të imponuara dje nga autoritetet spanjolle, Raundi i radhës i UEFA-s në Evropë në 16 ndeshje nuk do të zhvillohet siç është caktuar nesër, 12 Mars 2020 për shkak të shpërthimit të Coronavirus, konfirmoi UEFA.

Ndeshjet e shtyra
Sevilla vs AS Roma
Inter kundër Getafe