Mesfushori Fabio Borini është zyrtarisht një futbollist i Hellas Veronës. 

Mesfushori nuk gjeti hapsira tek ekipi i Milanit dhe humbi formen e dikurshme fizike kështu qe u detyrua qe te largohet per nje ekip ku mund te gjej hapsira dhe do rigjej formen e tij fizike .

Fabio Borini ka firmosur njè kontratë 6 mujore me të drejt rinovimi.